Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Sypialnia
-
Łazienka
-
Kuchnia i jadalnia
- Przybory kuchenne
- Deski do krojenia
- Młynki do przypraw
- Blachy i formy do pieczenia
- Praski i wyciskacze
- Akcesoria barmańskie
- Akcesoria silikonowe
- Maszynki do makaronu
- Moździerze
- Tarki i szatkownice
- Wagi kuchenne
- Kosze na śmieci
- Nadziewarki i maszynki do mięsa
- Wyciskarki do owoców
- Adaptery indukcyjne
- Akcesoria grillowe
- Grille i opiekacze
- Blendery
- Frytownice
- Tostery
- Miksery i roboty kuchenne
- Ekspresy
- Dekoracje stołu
- Dekoracje okna
- Dekoracje ścienne
- Dekoracje Świąteczne
- Świece zapachowe
-
Ostrzałki
- Parametry
Nóż musi być ostry, bo taka jego uroda. Zasada taka odnosi się nie tylko do noży w kuchni, ale generalnie wszystkich noży. Każdy nóż kiedyś się stępi, nic więc dziwnego, że jeśli chcemy być posiadaczami dobrych noży, musimy mieć także ostrzałkę do noży. O ironio, nóż ostry jest o wiele bezpieczniejszy niż nóż tępy, bo wkładamy w niego mniej siły przy krojeniu i jest mniejsza szansa, że się zatniemy. Noże kuchenne ostrzymy w ten sposób, aby kąt nachylenia krawędzi tnącej wynosił około 20 stopni. Która ostrzałka będzie najlepsza - zależy to od naszych preferencji i umiejętności.
- Ostatnio oglądane produkty