Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- KATEGORIE
- HITY CENOWE
- STREFA OKAZJI
- MARKA JURA
- MARKA SMEG
- BLOG
-
Marki
- Materace sprężynowe Hilding
- Materace piankowe Hilding
- Materace hybrydowe Hilding
- Materace Family Hilding
- Materace dziecięce Hilding
- Materace nawierzchniowe Hilding
- Materac wg. potrzeb Hilding
- Materac wg twardości Hilding
- Materace wysyłane w rolce
- Ochraniacz na materac Hilding
- Stelaż pod materac Hilding
- Poduszki Hilding
-

- HITY CENOWE
- STREFA OKAZJI
- MARKA JURA
- MARKA SMEG
- BLOG
-
Marki
- Materace sprężynowe Hilding
- Materace piankowe Hilding
- Materace hybrydowe Hilding
- Materace Family Hilding
- Materace dziecięce Hilding
- Materace nawierzchniowe Hilding
- Materac wg. potrzeb Hilding
- Materac wg twardości Hilding
- Materace wysyłane w rolce
- Ochraniacz na materac Hilding
- Stelaż pod materac Hilding
- Poduszki Hilding
-
- Kategorie
- Szukaj
-
Ostrzałki
Nóż musi być ostry, bo taka jego uroda. Zasada taka odnosi się nie tylko do noży w kuchni, ale generalnie wszystkich noży. Każdy nóż kiedyś się stępi, nic więc dziwnego, że jeśli chcemy być posiadaczami dobrych noży, musimy mieć także ostrzałkę do noży. O ironio, nóż ostry jest o wiele bezpieczniejszy niż nóż tępy, bo wkładamy w niego mniej siły przy krojeniu i jest mniejsza szansa, że się zatniemy. Noże kuchenne ostrzymy w ten sposób, aby kąt nachylenia krawędzi tnącej wynosił około 20 stopni. Która ostrzałka będzie najlepsza - zależy to od naszych preferencji i umiejętności.